top of page

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:

Vanaf Centraal Station Utrecht:

Neem buslijn 3 (Centrumzijde, Perron A2 richting Overvecht). Stap uit bij halte Draaiweg (4e halte lijn 3). Het is dan 2 minuten lopen. Aan de overkant loopt u langs het (verdwenen) standbeeld de Goeman Borgesiuslaan in. Schoolplein Advocaten is gevestigd in het bedrijvencentrum De Goeman (rood gebouw, nr. 77), restaurant Hygge met terras zit daar ook. 

Auto:

Vanaf de A27:
Neem afslag 30 richting de Bilt en Veemarkt. Aan het einde van de afslag linksaf onder het viaduct door. U gaat bij de rotonde rechtdoor en neemt de tweede afslag, de Kardinaal de Jongweg. Deze weg blijft u volgen tot waar de weg bij de stoplichten een bocht naar rechts maakt. Hier gaat u linksaf en rijdt u de Talmalaan in. Bij de rotonde slaat u rechts af de Willem Dreeslaan in en dan neemt u de eerste afslag links, de Oudlaan. Schoolplein Advocaten is gevestigd in het grote rode gebouw op no. 77, achter de slagboom aan het einde van de Oudlaan. U kunt zich melden bij de slagboom. Als er geen parkeergelegenheid is achter de slagboom kunt u in deze buurt betaald parkeren. Daarvoor is het ook mogelijk om op de rotonde niet rechtsaf, maar rechtdoor te rijden en dan bij de eerste afslag rechts de Goeman Borgesiuslaan in te rijden.

Vanaf de A2:
Neem afslag 6 richting Maarssen/Ring Utrecht. U bevindt zich nu op de N230, de Zuilense Ring. Deze rijdt u helemaal uit tot de rotonde (ongeveer 5 km). Hier gaat u rechtdoor en neemt u de tweede afslag naar de Karl Marxdreef. Deze weg blijft u volgen. Bij de grote rotonde (Tuincentrum aan de linkerkant) houdt u rechts aan. U rijdt nu op de Darwindreef die overgaat in de Eykmanlaan. U rijdt door tot de rotonde met de stoplichten en slaat hier rechtsaf de Kardinaal de Jongweg in. Deze weg blijft u volgen tot waar de weg bij de stoplichten een bocht naar rechts maakt. Hier gaat u linksaf en rijdt u de Talmalaan in. Bij de rotonde slaat u rechts af de Willem Dreeslaan in en dan neemt u de eerste afslag links, de Oudlaan. Schoolplein Advocaten is gevestigd in het grote rode gebouw op no. 77, achter de slagboom aan het einde van de Oudlaan. U kunt zich melden bij de slagboom. Als er geen parkeergelegenheid is achter de slagboom kunt u in deze buurt betaald parkeren. Daarvoor is het ook mogelijk om op de rotonde niet rechtsaf, maar rechtdoor te rijden en dan bij de eerste afslag rechts de Goeman Borgesiuslaan in te rijden.

bottom of page