top of page
Vacature

Vacature

In verband met het vertrek van één van onze collega’s en aanhoudende drukte, zijn wij op zoek naar een nieuwe betrokken en deskundige collega die zich als zelfstandige advocaat bij onze maatschap wil aansluiten. 

Schoolplein Advocaten is een sociaal advocatenkantoor met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. We bestaan momenteel uit drie advocaten en twee medewerkers en zijn met name gespecialiseerd in het migratierecht, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

 

Ons kantoor kenmerkt zich door laagdrempeligheid, betrokkenheid en zorgvuldigheid, naast een onbegrensde energie de meest kwetsbaren in de samenleving juridisch bij te staan. Wij werken dan ook veel op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. 

 

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste, betrokken en zorgvuldige advocaat die gespecialiseerd is in éen of twee rechtsgebieden (bij voorkeur migratierecht, personen- en familierecht en/of huurrecht). 

Als je geïnteresseerd bent, reageer dan vóór eind december 2022 door je CV en motivatiebrief te sturen naar Willem Boelens (w.boelens@schoolpleinadvocaten.nl), of neem contact op via 030-2313646

bottom of page