Schoolplein Advocaten
Schoolplein Advocaten - English version [Switch to English version]
zaterdag 15 december 2018  03:21 
Schoolplein advocaten
Schoolplein Advocaten
Goeman Borgesiuslaan 77

Post naar:
Postbus 9769
3506 GT Utrecht

Tel. 030-2313646
Fax. 030-2342995
E-mail Schoolplein Advocaten E-mail

Kantoortijden:
09.00 - 17.00 uur
Routebeschrijving naar Schoolplein Advocaten
Goeman Borgesiuslaan 77 te Utrecht
Kijk op www.ov9292.nl
Routebeschrijving openbaar vervoer:
Vanaf Centraal Station bushalte Jaarbeursplein met buslijn 3 (platform G5) richting Overvecht, uitstappen halte Draaiweg (vierde halte). Aan de overkant loopt u langs het standbeeld de Goeman Borgesiuslaan in. Schoolplein Advocaten is gevestigd in bedrijvencentrum De Goeman (Rood gebouw no 77). Het gebouw bevindt zich direct aan het parkpaadje en is te herkennen aan het grote terras van restaurant Lakaye.

Gezien de verbouwing van het Jaarbeursplein kan het zijn dat platform en buslijn zijn gewijzigd, dus controleer voor uw reis op www.9292.nl
Routebeschrijving met de auto:
Vanaf de A27
Neem afslag 30 richting de Bilt en Veemarkt. Aan het einde van de afslag linksaf onder viaduct door. Rotonde rechtdoor, tweede afslag. U bevindt zich nu op de Kardinaal de Jongweg. Deze weg blijft u volgen tot waar de weg bij stoplichten een bocht naar rechts maakt. Hier gaat u linksaf en rijdt de Talmalaan in.
Bij rotonde rechts: Willem Dreeslaan. Eerste weg links, na CWI rijdt u op de Oudlaan. Hier, in de Willem Dreeslaan of in één van de zijstraten kunt u betaald parkeren. Eventueel is het mogelijk om na de rotonde niet rechtsaf, maar rechtdoor te rijden. U kun aan de overkant van de Talmalaan gratis parkeren.
Schoolplein Advocaten bevindt zich in het grote rode gebouw op no. 77 aan het eind van de Oudlaan achter de slagboom. Meld u bij de slagboom.

Vanaf A2
Neem afslag 6 richting Maarssen/Ring Utrecht. U bevindt zich nu op de N230, de Zuilense Ring. Deze helemaal ong.5 km. uitrijden tot rotonde. Hier rechtdoor, tweede afslag naar Karl Marxdreef. Deze weg blijft u volgen. Bij grote rotonde, (tuincentrum aan de linkerkant) houdt u rechts aan. U rijdt nu op de Darwindreef die verandert in de Eykmanlaan. Doorrijden tot rotonde met stoplichten. Hier rechtsaf slaan. U bevindt zich op de Kardinaal de Jongweg. Deze weg blijft u volgen tot waar de weg bij stoplichten een bocht naar rechts maakt. Hier gaat u linksaf en rijdt de Talmalaan in. Deze straat is gedeeltelijk opengebroken.
Eerste weg rechts: Willem Dreeslaan. Eerste weg links, na CWI rijdt u op de Oudlaan. Hier, in de Willem Dreeslaan of in één van de zijstraten kunt u betaald parkeren. Schoolplein Advocaten bevindt zich in het grote rode gebouw op no. 77 aan het eind van de Oudlaan achter de slagboom. Meld u bij de slagboom.
  info@schoolpleinadvocaten.nl | Sitemap | Disclaimer
Schoolplein Advocaten